Mamaia Sat - Anunturi in zona Mamaia Sat, Constanta

Doresti un imobil in Mamaia Sat? Apartamente, Case, Terenuri, Spatii in zona Mamaia Sat, Constanta

ID
Cauta un anunt dupa ID pe Coriax
Curs Euro

  1 EUR = LEI

Curs USD

  1 USD = LEI

 

Ocazie! Saturn-Cel mai ieftin restaurant de pe litoral

SATURN - La intrare in orasul Mangalia, restaurant 285 mp construiti, terasa exterioara amenajata de 240mp, situat la 350m fata de mare. Restaurantul are in componenta salonul de 235 mp, bucataria de 37 mp si doua grupuri sanitare. Proprietatea necesita renovare totala. Amplasamentul are ca vecinatati liceul, teatrul de vara si bowling-ul. Acesul se face din strada Greenport(Rozelor)stanga 40m. Apropierea fata de orasul Mangalia cat si pozitia fata de hotelurile din zona creeaza perspectiva unei posibile afaceri cu activitate permanenta.

Pret: 65.000 €   

Imagini

Ocazie! Saturn-Cel mai ieftin restaurant de pe litoral - Imaginea 1 Ocazie! Saturn-Cel mai ieftin restaurant de pe litoral - Imaginea 2 Ocazie! Saturn-Cel mai ieftin restaurant de pe litoral - Imaginea 3 Ocazie! Saturn-Cel mai ieftin restaurant de pe litoral - Imaginea 4 Ocazie! Saturn-Cel mai ieftin restaurant de pe litoral - Imaginea 5 Ocazie! Saturn-Cel mai ieftin restaurant de pe litoral - Imaginea 6 Ocazie! Saturn-Cel mai ieftin restaurant de pe litoral - Imaginea 7 Ocazie! Saturn-Cel mai ieftin restaurant de pe litoral - Imaginea 8 Ocazie! Saturn-Cel mai ieftin restaurant de pe litoral - Imaginea 9 Ocazie! Saturn-Cel mai ieftin restaurant de pe litoral - Imaginea 10

Detalii contact

Coriax '97

Mircea cel Batran, Nr. 7 (Zona Piata Ovidiu), Constanta (Constanta)

0728180053, 0734155559, 0241485529

www.coriax.ro

Ai un imobil de vanzare, inchiriat sau doresti sa faci un schimb?
Publica anuntul tau pe siteul www.coriax.ro si siteurile partenere!

Nu gasesti ceea ce doresti? Viziteaza siteul Agentiei imobiliare Coriax 97 si poti cauta prin sute de anunturi imobiliare din Constanta, vanzari, inchirieri, schimburi de apartamente si garsoniere, terenuri intravilane si extravilane, spatii comerciale sau hale industriale, birouri, pensiuni si hoteluri pe litoral.

Copyright 1997 - 2019 © CORIAX 97 Toate Drepturile Rezervate